SPOV en het Spoorwegpensioenfonds gaan fuseren

spov spoorwegpensioenfonds

Samen verder, samen sterker
SPOV fuseert per 1 april 2020 met het Spoorwegpensioenfonds (SPF). We gaan samen verder als één nieuw pensioenfonds onder de naam Pensioenfonds Rail en Openbaar Vervoer. Wij zijn verheugd dat zowel het verantwoordingsorgaan, de Raad van Toezicht, de vakverenigingen als de werkgevers de fusie ondersteunen. Samen zijn we sterker en meer toekomstbestendig.

Waarom gaan we samen verder en wat merkt u hiervan?
We bundelen onze krachten omdat de wet- en regelgeving steeds hogere eisen stelt aan alle pensioenfondsen. Zo ontstaat een groter en slagvaardiger fonds, dat nog beter op de toekomst is voorbereid.

Uiteraard kunnen deelnemers en werkgevers blijven rekenen op de dienstverlening zoals zij van ons gewend zijn. In de komende maanden doen we er alles aan om de fusie soepel te laten verlopen.

Meer informatie?
U ontvangt binnenkort een brief over de fusie. We kunnen ons voorstellen dat u hier vragen over heeft. Daarom organiseren we in het eerste kwartaal van 2020 een aantal informatiebijeenkomsten op verschillende locaties in het land. U ontvangt hiervoor nog een uitnodiging. U bent van harte welkom.

Heeft u nu al vragen? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

bron: https://www.spov.nl/fusie

spov

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Diversen, Iets om over na te denken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.