LANDELIJKE ACTIEDAG: 18 MAART

Pensioen

 

Een goed pensioen is een kwestie van fatsoen
Op 18 maart voeren we in heel Nederland actie voor een goed pensioen.

Doe mee!

Iedereen verdient een goed pensioen. Daar moeten we afspraken over maken met het kabinet. Maar dit kabinet luistert helemaal niet naar wat goed is voor de gewone mensen. Zij luisteren liever naar wat aandeelhouders en multinationals willen. Beloftes worden zelfs gebroken. En dus lukt het niet om goede afspraken te maken over jouw pensioen. Op 18 maart organiseren we door heel het land verschillende actiebijeenkomsten. Exacte tijden en locaties volgen snel, maar meld je nu alvast aan voor een actiebijeenkomst bij jou in de regio.

Ga naar de deze link LANDELIJKE ACTIEDAG: 18 MAART

3 logo`s

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in FNV. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.